Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Давайте оцінювати дії, а не походження людини": в ОПУ відповіли на хейт проти Сирського
commentss НОВИНИ Всі новини

"Давайте оцінювати дії, а не походження людини": в ОПУ відповіли на хейт проти Сирського

В Офісі президента прокоментували походження Сирського

13 лютого 2024, 23:39
Поділіться публікацією:

Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк закликав оцінювати діяльність нового Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського на посадах в українській армії, а не його походження чи місце проживання членів його родини.

"Давайте оцінювати дії, а не походження людини": в ОПУ відповіли на хейт проти Сирського

У Зеленського відповіли на закиди щодо Сирського. Фото з відкритих джерел

Як відомо, після призначення Сирського російська пропаганда почала активно поширювати інформацію про те, що новий Головнокомандувач ЗСУ народився у Володимирській області (СРСР), а його батьки продовжують проживати у РФ.

За словами радника голови ОПУ, не коректно звинувачувати у чомусь людину, беручи до уваги лише її місце народження.

"Давайте оцінювати дії людини, а не те, де вона народилася і де живе частина її сім'ї. Доросла людина несе відповідальність за себе саму, вона ж не несе відповідальність за своїх рідних і близьких, які не є членами безпосередньо його сім'ї, якщо вони живуть своїм життям. У Сирського дуже чітка, конкретна біографія людини, яка вміє проводити успішні антиросійські військові операції", — сказав Михайло Подоляк.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишній президент США Дональд Трамп заявив, що заохочуватиме Росію напасти на країни НАТО, які не виконують зобов'язання перед Альянсом і не сплачують 2% на оборонні потреби. За словами Трампа, у випадку його перемоги на виборах, США не будуть захищати деяких з членів НАТО від РФ. У Білому домі різко критикували слова Трампа, який дозволив би робити Росії все, що їй заманеться.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що однією з причин звільнення Валерія Залужного було те, що президент України Володимир Зеленський почав все частіше втручатися у військові питання, що викликало невдоволення у Головнокомандувача ЗСУ. За словами заступника головного редактора BILD Пауля Ронцхаймера, який з початку російського вторгнення регулярно буває в Україні та спілкується з високопосадовцями, з плином війни президент став все більше втручатися в справи військових. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини