Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов вказав важливий нюанс у гарантіях безпеки від G7
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов вказав важливий нюанс у гарантіях безпеки від G7

Олексій Данілов підкреслив, що важливо, що країни з ядерною зброєю будуть надавати допомогу Україні

13 липня 2023, 10:37
Поділіться публікацією:

Гарантії безпеки від країн "Великої сімки" для України стали однією з основних подій на саміті НАТО у Вільнюсі. Важливо, що країни з ядерною зброєю гарантуватимуть допомогу Україні. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів секретар РНБО Олексій Данілов.

Данілов вказав важливий нюанс у гарантіях безпеки від G7

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

Секретар РНБО зазначив, "мало хто зробив аналіз" спільної декларації країн "Великої сімки" щодо підтримки України. На думку Данілова, це була одна з головних подій вільнюського саміту НАТО для України.

"Це дуже важливо, коли країни-власники ядерної зброї надаватимуть нам допомогу", — вважає Данілов.

Він також додав, що саміт країн НАТО показав, що на мріях росіян щодо відновлення імперії можна поставити хрест.

"Ми будемо в НАТО, у цьому більше немає сумнівів. Більше того, саме вчорашній день показав, що на мріях росіян щодо розвитку Російської імперії поставлено хрест. Не буде більше існувати Російська імперія", — прокоментував секретар РНБО.

Читайте також на порталі "Коментарі" — підбиваючи підсумки дводенного саміту НАТО у Вільнюсі, президент України Володимир Зеленський наголосив, що хоч ми не отримали запрошення до Альянсу, натомість нам точно дали зрозуміти, що ми там будемо. Щоправда, поки що – не зрозуміло, коли саме. Однозначно – після війни, вистояти в якій нам обіцяли всі партнери, зокрема, закріпивши це у гарантіях безпеки для України від "Великої сімки". Головними висновками після саміту із виданням "Коментарі" поділилися експерти.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Байдена зізналися, чому не могли допустити, щоб Україна отримала запрошення в НАТО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини