Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов розповів, як окупанти охороняють Кримський міст
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов розповів, як окупанти охороняють Кримський міст

Росіяни дуже серйозно ставляться до українців, зазначив Данілов

13 липня 2022, 20:55 comments1122
Поділіться публікацією:

Російські окупанти дуже серйозно почали охороняти Кримський міст. Для цієї мети вони поставили біля цього мосту шалену кількість засобів протиповітряної оборони. Про це розповів секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов в ефірі "Радіо НВ".

Данілов розповів, як окупанти охороняють Кримський міст

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов (фото з відкритих джерел)

 Посадовець заявив, що загарбники зараз дуже злякані через загрозу обстрілу Кримського мосту, тому біля цього об'єкта проводять багато навчань.

"Кількість ППО, які поставили для охорони цього об'єкта, — шалена. Майже кожного дня там відбуваються навчання. Його дуже ретельно охороняють. Це каже про те, що вони доволі серйозно ставляться до тої зброї, яку вже мають наші війська", — зазначив співбесідник.

Данілов заявив, що до початку війни в рф думали, що Україна не мала волі та армії, а тепер вони почали до нас серйозно.

 Нагадаємо, що Данілов прокоментував заяви Медведева щодо Криму. Секретар Ради нацбезпеки Олексій Данілов наголосив, що заяви Дмитра Медведева про те, що будь-які дії щодо півострова призведуть до Третьої світової, безглузді, адже Крим — це територія України й її кордони загальновизнані прописані в Конституції. Тоді як раніше російський політик заявляв, що посягання на територію Криму рф вважатиме війною проти неї, а "Крим — це частина росії назавжди". 

Також "Коментарі" писали про те, що Кремлю довелося заспокоювати росіян через заяву українського генерала Марченка про Кримський міст. У рф відреагували на заяву генерала Дмитра Марченка, який назвав Кримський міст "ціллю номер один" для ЗСУ. Відтак прес-секретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков спробував заспокоїти росіян, яких подібна заява схвилювала. Заяву Марченко Дмитро Пєсков.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини