Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов розповів, що Росія завдала удару по важливому військовому об’єкту
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов розповів, що Росія завдала удару по важливому військовому об’єкту

Секретар РНБО Олексій Данілов повідомив про російський ракетний удар по українській військовій інфраструктурі.

27 вересня 2023, 10:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Україна була змушена перенести частину виробництва ракет за кордон, через російські атаки на українські підприємства, заявив секретар РНБО Олексій Данілов. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання ABC.

Данілов розповів, що Росія завдала удару по важливому військовому об’єкту

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов. Фото з відкритих джерел

Під час інтерв’ю Олексій Данілов розповів про власне виробництво ракет зазначивши, що Україна самостійно виготовляє зброю, однак наголосив на секретності інформації.

"Це закрита програма, і ніхто вам не скаже, в якому вона стані", — сказав секретар Ради національної безпеки і оборони.

Разом з тим Данілов повідомив, що під час однієї з російських атак по території України був завданий удар по військовому об’єкту на якому проводився збір ракет. Як наслідок Україна розгорнула частину виробництва на території іншої країни.

"Що я можу сказати, на жаль, Росія вдарила по місцю, де збиралися ракети. Зараз ми перенесли частину виробництва з нашої країни", — розповів Олексій Данілов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Росія ракетами атакувала завод іноземної компанії поблизу Києва, яка є спонсором війни в Україні. Це не вперше, коли російські ракети влучають у підприємства, які належать іноземним виробникам. У серпні російські сили вдарили по шведській фабриці SKF, яка виготовляє підшипники у Волинській області.

Також "Коментарі" писали про речника Ради нацбезпеки США Джона Кірбі, який озвучив позицію Сполучених Штатів щодо ракет ATACMS. Кірбі заявив, що Вашингтон не хоче, аби Україна використовувала ракети для ударів по Росії, однак додав, що кінцеві рішення приймає вище керівництво у Києві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини