Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов розповів, що буде з артистами, які втекли за кордон під час війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов розповів, що буде з артистами, які втекли за кордон під час війни

Виїзд за кордон чоловіків-артистів буде обговорено під час найближчої Ставки верховного головнокомандувача

7 березня 2023, 20:28 comments1993
Поділіться публікацією:

Під час засідання найближчої Ставки верховного головнокомандувача будуть обговорювати питання надання дозволу для виїзду за кордон чоловікам-артистам. Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі національного телемарафону.

Данілов розповів, що буде з артистами, які втекли за кордон під час війни

Олексій Данілов (фото з відкритих джерел)

Він заявив, що більшість не розуміє, що маючи дозвіл на виїзд з України під час воєнного стану треба повертатись. Він розповів про випадок, коли у грудні 2022 року Міністерством культури було видано дозвіл на виїзд 6 артистам, але коли прийшов час, вони не повернулися.

"Вони зухвало починають коментувати й викладати в пабліки, що вони такі розумні, а інші мають воювати... Я чітко усвідомлюю собі, що такі "артисти" будуть в іншому місці "виступати", коли повернуться... На засіданні Ставки, яка буде найближчим часом, питання, хто, скільки, яке відомство давало дозвіл, буде на порядку денному і міністр безпосередньо буде звітувати на засіданні ставки", — розповів Данілов.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомий комік розповів, як втік з України під час війни. За відвертим зізнанням відомого українського стендап-коміка  та учасника подкасту Srakadupa Андрія Щегеля, в часи повномасштабного  військового вторгнення він доклав зусиль, щоб організувати  втечу зі своєї країни. Щегель  заявляє, що його не гризе совість, бо тепер українець мешкає  в "комфортній психологічній обстановці". Комік таки розсекретивсь, що тепер знаходиться в одному з міст Туреччини. Ще відповідаючи на питання  Романа  Скрипіна,  гуморист повідомив,  що він втікав з України з  чотирма  іншими земляками. Комік не робив секрету з того,   як  йому вдалось покинути країну, аадже в часи  війни чоловіків з України не випускають. Як він каже,  мав на руках дозвіл на виїзд з української території, бо є артистом

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини