Данілов розповів, де перебувають його сини, доки йде війна

За словами секретаря РНБО, один із його синів вступив у територіальну оборону

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що його сини служать у лавах ЗСУ. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву секретар РНБО зробив в інтерв'ю Наталії Мосейчук.

Данілов прокоментував чутки про те, що його дорослі сини виїхали з країни ще в перші дні повномасштабної війни або ж ще до війни.

"Звідки ви знаєте, де мої діти? Я точно знаю, де вони знаходяться, чим вони займалися і чим займаються. Але коли людина починає щось там розповідати. Ну, звідки тобі взагалі відомо?", – обурився секретар РНБО.

За його словами, під час сімейних зустрічей сини жартують, що приїхали додому "з Парижа, Лондона, Майямі".

"У одного Парижа - це військова частина, у другого Париж - частина територіальної оборони під Києвом у селищі. А починати виправдовуватися і комусь щось доводити я не бачу сенсу", - додав Данілов.

Зазначимо, у цьому ж інтерв'ю Олексій Данілов заявив, що кожен українець повинен мати вдома зброю, щоби захищатися. Адже такого сусіда-агресора, як Росія, не можна нікуди "відсунути" від кордонів нашої країни.

Читайте також на порталі "Коментарі" - президент України Володимир Зеленський заявив, що плануються потужні заходи щодо посилення держави за дні вересня, а також йде робота над змістовним наповненням жовтня і листопада. За словами глави держави, Україна отримає більші можливості для свого захисту. Які очікування від жовтня на всіх фронтах (військовий, у внутрішній та зовнішній політиці, економіці)? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.