Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов пояснив, чому Росія від КНДР та Ірану отримує швидше, ніж Україна від Заходу
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов пояснив, чому Росія від КНДР та Ірану отримує швидше, ніж Україна від Заходу

Олексій Данілов заявив, що КНДР та Іран не мають демократичних процедур, тому зброю РФ отримує швидше

16 лютого 2024, 17:40
Поділіться публікацією:

У демократичних державах світу, на відміну від авторитарних, відбуваються необхідні процедури для надання Україні збройної та фінансової підтримки, тому допомога може затримуватись. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "Укрінформу" заявив секретар РНБО Олексій Данілов.

Данілов пояснив, чому Росія від КНДР та Ірану отримує швидше, ніж Україна від Заходу

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

"Що стосується постачання Україні допомоги країнами-партнерами. У демократичних державах мають відбуватися демократичні процедури. Зараз вони відбуваються. Звичайно, ми б хотіли, щоб вони дуже швидко рухалися, але це елемент демократії – поступове проходження всіх процедур, необхідних для отримання допомоги", – висловився Олексій Данілов.

За його словами, в авторитарних країнах немає таких процедур, а також "ніхто не звертає уваги на думку населення, виборців". Тому, наприклад, КНДР та Іран можуть у найкоротші терміни переправляти Росії військову допомогу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Палата представників парламенту США оголосила перерву до 28 лютого, так і не розпочавши розгляд законопроекту про фінансову допомогу Україні, Ізраїлю та Тайваню, підтриманого раніше Сенатом. Продовжуються пошуки рішення, зокрема ймовірність петиції про звільнення спікера Палати представників Майка Джонсона. Але це поки що лише на рівні обговорень. Тим часом екс-президент США Дональд Трамп, який мріє повернутися до Білого дому і з подачі якого багато в чому гальмується законопроект, що обговорюється, пропонує видати допомогу Україні у вигляді кредиту. Про що говорить продовження епопеї з виділенням такої важливої підтримки? Чим у результаті це може завершитися? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини