Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов назвав головну причину, чому війна може бути програна
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов назвав головну причину, чому війна може бути програна

Олексій Данілов закликає союзників не проявляти страх перед РФ

12 лютого 2024, 09:07 comments1472
Поділіться публікацією:

Секретар РНБО Олексій Данілов вкотре звернувся із закликом до союзників України "не проявляти страху" перед Росією, попередивши, що якщо вони це зроблять, то "війну буде програно". Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву український чиновник зробив в інтерв'ю португальському агентству Lusa.

Данілов назвав головну причину, чому війна може бути програна

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

Олексій Данілов зазначив, що західні країни не повинні боятися Росії, а сьогодні так виходить, що багато країн бояться війни і бояться Росії.

"Ситуація на лінії фронту дуже складна. Вона ніколи не була легкою з 24 лютого 2022 року, і якщо хтось думає, що на передовій легко, то це люди, які не розуміють війни", – наголосив секретар РНБО.

Данілов додав, що "Росія отримує допомогу від Північної Кореї та Ірану, і це призвело до деяких змін у ситуації".

Секретар РНБО попередив, що за такого сценарію, якщо західний світ не збільшить суттєво постачання зброї та боєприпасів Україні, "ситуація дуже ускладниться". На запитання про нагальні потреби української армії Данілов відповів: "Нам потрібна зброя, зброя, зброя".

Він зазначив, що "будь-яке очікування, очевидно, впливає на ситуацію" на полі бою.

"Якщо ви запитаєте нас: чи зупинимося ми? Ми не зупинимося, ми захищатимемо нашу країну. У нас немає іншого вибору, іншого варіанту. І ми дуже сподіваємося, що наші партнери зрозуміють, що під загрозою наша незалежність, а також імідж, авторитет та єдність всього Заходу", — сказав він.

При цьому Данілов "більш ніж упевнений, що підтримку США буде проголосовано найближчим часом".

"Сполучені Штати справді життєво важливі для нас. І після нашої перемоги ми будемо вдячні всім, усім тим, хто допомагає нам її досягти", — заявив секретар РНБО.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому Україні настав час шукати запасні варіанти: які шанси, що США продовжать нам допомагати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини