Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов дав пораду росіянам, які живуть у Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов дав пораду росіянам, які живуть у Криму

Секретар Ради національної безпеки і оборони звернувся до росіян в Криму та дав їм пораду, щоб бути в безпеці.

21 червня 2023, 12:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Секретар РНБО Олексій Данілов порадив окупантам, які знаходяться на території Криму, покинути півострів, адже невдовзі туди прийдуть Збройні сили України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на ефір національного телемарафону, де прозвучали слова Данилова.

Данілов дав пораду росіянам, які живуть у Криму

Секретар РНБО Олексій Данілов. Фото з відкритих джерел

Олексій Данілов вказує, що у російських окупантів вже є розуміння, що українські війська потраплять до незаконно анексованого Криму. Тому секретар РНБО вирішив дати росіянам, які там живуть одну пораду.

"Я б усім порадив якомога швидше користуватися послугами тієї споруди, яка на сьогодні у них є, щоб бути в безпеці", — сказав Данилов.

Під спорудою Олексій Данилов має на увазі Кримський міст, що був побудований в анексованому Криму та з'єднує півострів з територією РФ.

"Вони через нашу територію повертатися не будуть. Хто встигне звідти, скажімо так, відправитися на батьківщину, звідки вони там приїхали, нехай на ту територію і відправляються", — повідомив секретар Ради національної безпеки і оборони.

Данилов підкреслив, що українці, які мали власність на території Криму до 2014 року зможуть її повернути, а чиє майно виявиться пошкодженим, то отримають компенсацію.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що керівник ГУР Кирило Буданов висміяв російську пропаганду через інформацію про свою смерть. Український розвідник жартує, що спеціальний загін безсмертних командувачів буде кошмарити росіян.

Також "Коментарі" писали про заступницю міністра оборони Ганну Маляр, яка вказала на напрямок основного наступу російської армії та вказала її основну мету.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини