Головна Новини Суспільство Війна з Росією Цифри вражаючі. Скільки бронетехніки втратила РФ у боях за Авдіївку
commentss НОВИНИ Всі новини

Цифри вражаючі. Скільки бронетехніки втратила РФ у боях за Авдіївку

Російські загарбники під час наступу на Авдіївку вже втратили близько 400 одиниць важкої техніки

16 лютого 2024, 23:33
Поділіться публікацією:

Розвідка Великої Британії оцінила втрати важкої техніки російських окупантів у ході наступальних операцій в районі міста Авдіївка Донецької області.

Цифри вражаючі. Скільки бронетехніки втратила РФ у боях за Авдіївку

Тривають бої за Авдіївку. Фото з відкритих джерел

"Намагаючись захопити Авдіївку, Росія втратила щонайменше 400 танків, бойових машин піхоти та іншої важкої техніки. Також РФ, ймовірно, втратила тисячі особового складу", — повідомила британська розвідка.

Зазначається, що російська армія намагається захопити Авдіївку з жовтня 2023 року та поступово зуміла здобути стійкого прогресу у блокуванні міста, через що Україна змушена була направити додаткові сили.

У розвідці Британії також повідомили, що на північ від Авдіївки російські загарбники продовжують атаки на захід в районі Бахмута, намагаючись захопити місто Часів Яр.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Володимир Зеленський припустив, що Навальний був убитий Володимиром Путіним. очільник України додав, необхідно завжди пам’ятати, що "Росія завжди вбиває". Світові топ-політики вважають, що російський диктатор Володимир Путін міг прикласти руку до смерті опозиціонера Олексія Навального. Зокрема, вони припускають, що глава Кремля хоче будь-якою ціною зберегти свої позиції.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що співвідношення сил у районі міста Авдіївка Донецької області один до семи на користь російських загарбників. За словами речника Третьої окремої штурмової бригади Олександра Бородіна, ситуація в місті критична. Речник повідомив, що українським підрозділам в Авдіївці доводиться працювати в умовах, коли їх обстрілюють з усіх сторін. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини