Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чудодійної пігулки немає. Стало відомо, що чекає на Красногорівку
commentss НОВИНИ Всі новини

Чудодійної пігулки немає. Стало відомо, що чекає на Красногорівку

Ворог розвиває наступальну активність на Новопалівському напрямку і максимально загострив ситуація довкола Красногорівки, повідомив в ефірі 24 каналу військовий експерт Олександр Мусієнко

9 травня 2024, 19:22
Поділіться публікацією:

Ситуація в районі Красногорівки, де загарбники намагаються заходити зі східних околиць, максимально тривожна, відзначив Олександр Мусієнко. За його словами, на жаль, після захоплення Авдіївки, ворог не зупинився і продовжує розвивати свій наступ.

Чудодійної пігулки немає. Стало відомо, що чекає на Красногорівку

Красногорівка

Як підкреслив Мусієнко, українські військові тримаються настільки, наскільки це є можливим. При цьому він додав, що все ж дається в знаки і те, що на фронті все ще не вистачає боєприпасів. Окрім того, додав експерт, ворог має і перевагу в повітрі, чим і користується. Саме тому, додав Мусієнко, Сили оборони змушені приймати непрості рішення і відходити із деяких позицій.

"Об'єктивно, ми зараз у такій ситуації, що відхід з певних позиції на Донеччині є лише питанням часу"
, — підкреслив експерт і додав, що Новопавлівський напрямок в цьому контексті не є виключенням.

А все тому, додав Мусієнко, що на цьому напрямку спостерігається потужний тиск окупантів, а американська допомога все ще в дорозі.

При цьому експерт нагадав думку американських аналітиків про те, що не існує жодної "чудодійної пігулки", яка б допомогла одразу змінити ситуацію на лінії фронту в Україні.

Мусієнко додав, що Україна поступово все ж покращує ситуацію із забезпеченням та снарядами, проте тут ще не настільки все добре, щоб Сили оборони могли відкинути окупантів на всіх напрямках.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що за інформацією речника Оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назарія Волошина, російські загарбники прорвалися на територію заводу у Красногорівці. При цьому вороги стверджують, що вони, буцімто, захопили всю Красногоівку. Але ця інформація не відповідає дійсності.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини