Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чому все більше жінок вступають до лав ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому все більше жінок вступають до лав ЗСУ

За період повномасштабного вторгнення кількість жінок, що стали на оборону України збільшилася вдвічі

3 червня 2023, 16:15
Поділіться публікацією:

Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Міністерство оборони України у Телеграм.

Чому все більше жінок вступають до лав ЗСУ

Жінки-військовослужбовиці. Ілюстративне фото

"Понад 60 тисяч жінок стоять на захисті України. Більше ніж 42 тисяч з них — жінки-військовослужбовці. Ця цифра постійно зростає, адже у відповідь на агресію Росії значна кількість українських жінок долучилася до лав Збройних Сил України", — йдеться у повідомленні.

Причино тому, є і суттєві зрушення в українському законодавстві, що дають змогу жінкам, фактично, у повній мірі реалізувати себе на фронті.

"Жінки боряться нарівні з чоловіками, вони воюють, ризикують і, на жаль, віддають свої життя. Вони — взірець відваги та відданості для усього світу!" – додають у Міністерстві оборони України.

Зауважимо, у 2021 році, до 24 лютого кількість жінок в українському війську становила близько 30 тисяч.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — Зеленський відреагував на слова Трампа, який хотів би "завершити війну за 24 години". Володимир Зеленський заявив, що Трамп міг зробити все, щоб завершилася війна в Україні, коли він був президентом, але чомусь цього не сталося. Глава України зазначив, що він справді хотів би, щоб війна в Україні завершилася якнайшвидше, але це ніяк не пов'язано з тим, що може змінитись адміністрація США.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Кулеба розповів, як партнери України можуть припинити ракетний терор РФ У МЗС натякнули, що між Україною та деякими західними партнерами може відбутися непроста розмова.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Україна готова до контрнаступу, щоби звільнити свою територію від російських окупантів. Дійсно, Україна хотіла б отримати більше зброї та залагодити низку моментів, але Київ не може чекати місяцями, треба звільняти свою землю. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини