Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чому у ТЦК мають працювати військові з бойовим досвідом: пояснення офіцера ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому у ТЦК мають працювати військові з бойовим досвідом: пояснення офіцера ЗСУ

З новобранцями повинні працювати військові з бойовим досвідом

30 березня 2024, 17:42
Поділіться публікацією:

З мобілізованими українцями мають працювати співробітники ТЦК, які мають досвід участі у бойових діях на фронті, переконаний заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін.

Чому у ТЦК мають працювати військові з бойовим досвідом: пояснення офіцера ЗСУ

В Україні побільшало конфліктів з працівниками ТЦК. Фото з відкритих джерел

"Щодо думки, що з цивільними мають працювати цивільні, в тому числі у ТЦК. Абсолютно не підтримую. З цивільним населенням мають працювати люди з бойовим досвідом. Вони можуть бути вже звільненими. Наприклад, за станом здоров’ю. Але це точно не можна довіряти тим, хто ніколи не був близько до лінії фронту. Така людина не матиме авторитету, а також ніколи не передасть і не пояснить, до чого потрібно готуватися на фронті", — розповів офіцер ЗСУ.

Максим Жорін відзначив, що курси з домобілізаційної підготовки також повинні проводити військові з бойовим досвідом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Зеленський закликав Конгрес США якнайшвидше схвалити продовження макрофінансової допомоги Україні, оскільки від неї залежить ситуація на полі бою. Президент заявив, що Україна "залишатиметься там, де є зараз на сході", якщо не отримуватиме постійну допомогу від США. Він пояснив, що ЗСУ можуть проводити обмежені наступальні операції, але для витіснення росіян з української території їм потрібно більше зброї.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що у Санкт-Петербурзі розпочалася масштабна операція з пошуку та депортації мігрантів. Про це повідомляє видання The Moscow Times з посиланням на адвоката, який захищає іноземних громадян в місті. Як відомо, в Москві різко збільшилася кількість справ про порушення правил в'їзду в Росію іноземцями. На вулицях Москви поліція затримує майже всіх мігрантів, особливо якщо вони з паспортами Таджикистану. Мігрантів везуть у відділення, де перевіряють. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Залужний

30 березня 2024, 18:09

Пішли нахуй. Якщо ви, "професійні" військові, не змогли вивезти війну, то не суйте своє рило до цивільних.


Новини