Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чому саме зараз Путін ударив по Охматдиту: який страх вже з’явився серед партнерів України
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому саме зараз Путін ударив по Охматдиту: який страх вже з’явився серед партнерів України

Видання Sky News припускає, що жорстокий обстріл Росії збільшить побоювання, що Україна не виграє війну

9 липня 2024, 08:17 comments1001
Поділіться публікацією:

Масований ракетний удар російських військ по Україні має збільшити побоювання, що Київ неспроможний виграти цю війну. Як інформує портал "Коментарі", про це пише редактор з питань безпеки та оборони видання "Sky News" Дебора Хейнс.

Чому саме зараз Путін ударив по Охматдиту: який страх вже з’явився серед партнерів України

Ракетний удар по Охматдиту. Фото: з відкритих джерел

Автор матеріалу зазначає, що військові інсайдери прогнозували, що російський диктатор Володимир Путін розпочне якийсь новий напад на Україну напередодні саміту НАТО у Вашингтоні цього тижня, "щоб домінувати в порядку денному".

"Понеділковий шквал ракетних ударів підживить побоювання деяких законодавців у країнах-союзниках, що Київ не може перемогти, і необхідно змусити укласти якусь мирну угоду, враховуючи, що Росія не демонструє жодних ознак відступу", — йдеться у матеріалі.

Експерт зазначає, що нищівне бомбардування, яке вразило головну українську дитячу лікарню, також посилить вимоги України щодо збільшення зброї протиповітряної оборони для захисту її неба та надання більшої кількості летальної зброї для боротьби з Росією на її території.

"Крім атаки на Україну, також були побоювання, що Москва може спробувати завдати прихований напад на державу-члена НАТО напередодні Вашингтонського саміту — наприклад, кібератаку на критичну інфраструктуру, щоб продемонструвати свою готовність порушити глобальні правила і норми, а також перевірити відповіді НАТО", — зазначає автор.

Читайте також на порталі "Коментарі" — США про наслідки для РФ після удару по Україні: відповідь Путіну буде протягом цього тижня.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Джо Байден висловився про ракетні удари РФ по Україні: що тепер чекає на Володимира Путіна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини