Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чому росіянам вдається продовжувати наступ: названо причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому росіянам вдається продовжувати наступ: названо причину

Загарбники володіють величезними ресурсами, зокрема людськими

28 лютого 2024, 19:28
Поділіться публікацією:

Російські окупанти продовжують наступальні дії, позаяк мають надзвичайно великі ресурси. Зокрема, для захоплення міста Авдіївка Донецької області ворог застосував таку кількість підрозділів, якої б вистачило для окупації кількох населених пунктів.

Чому росіянам вдається продовжувати наступ: названо причину

Після захоплення Авдіївки окупанти продовжують штурмові дії. Фото з відкритих джерел

За словами заступника командира Третьої штурмової бригади, майора ЗСУ Максима Жоріна, попри шалені втрати, у росіян достатньо людського ресурсу, аби швидко відновлювати боєздатність своїх підрозділів. Ворог має можливість щодня відправляти на одну позицію по 150-200 військовослужбовців, повідомив він.

"Кількості російських підрозділів, які були задіяні у захопленні Авдіївки, насправді вистачило б для окупації кількох подібних населених пунктів. Так, росіяни понесли і продовжують нести втрати у шаленій кількості, проте вони мають ще дуже багато ресурсу. За добу окупанти можуть привозити на одну позицію по 150-200 нових людей. Їх знищують, а вже на наступну добу вони знову привозять таку ж кількість військових", — розповів офіцер ЗСУ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що США не планують надсилати своїх військовослужбовців в Україну для участі у війні з російською армією, повідомила спікерка Ради національної безпеки при Білому домі Адрієнн Вотсон. Вона наголосила, що Джозеф Байден раніше вже зробив чітку заяву про те, що США не відправлятимуть свою армію на війну в Україні, і відтоді рішення американського президента не змінилося.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що США сподіваються, що в Росії з’явиться ліберально-демократична опозиція, яка якимось незрозумілим чином зможе отримати владу. Однак проблема в тому, що у цієї опозиції немає реальних інструментів приходу до влади. Другий фактор, який майже не враховують США, – це Китай. Пекін ні за яких обставин не віддасть всю Росію під вплив Заходу, як це було 1990-х роках.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини