Чому "Москву сіті" часто атакують безпілотники: відповідь розвідки

У будівлі "Москва сіті" розміщуються певні спецслужби, офіси, міністерства

Потрапляння невідомих об'єктів у вежі "Москва сіті" можна пояснити тим, що саме там розташовані установи, де планують військові злочини проти України. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов.

"Ці благородні невідомі літаючі об'єкти спрямовуються виключно на ті об'єкти та установи, які залучені до геноцидної війни сучасної Росії проти України", - заявив Андрій Юсов.

Він пояснив, що на перший погляд може здатися, що в будівлі "Москва сіті" розташовано багато офісів різних бізнес-компаній. Насправді там також розміщуються певні спецслужби, офіси, міністерства. Є також безліч інших організацій, компаній, які беруть безпосередню участь у реалізації, плануванні, контролі та скоєнні цієї війни та військових злочинів.

Андрій Юсов додав, що удари по "Москва сіті" - це ще й удари по іміджу Путіна на міжнародній арені. Адже навіть ті світові лідери, які досі підтримують контакти з російським диктатором, тепер замисляться, чи варто далі продовжувати діалог з Путіним, якщо він навіть у власній державі не може гарантувати безпеку.

Нагадаємо, сьогодні вночі Москва та Підмосков'я знову здригалися від вибухів у ніч на 23 серпня. Попередньо через атаку невідомих безпілотників.

Читайте також на порталі "Коментарі" - з початку серпня почастішали атаки тимчасово окупованого Криму, Москви та Підмосков'я за допомогою безпілотників. Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк попередив, що незабаром інциденти з "невстановленими безпілотниками" в РФ, а також на тимчасово окупованих українськими територіях стануть нормою. Що можна сказати про безпілотну війну зараз? Чого очікувати в найближчому майбутньому? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.