Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чоловіка волокли по землі до військкомату: з'явилися подробиці про новий скандал з ТЦК у Львові (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловіка волокли по землі до військкомату: з'явилися подробиці про новий скандал з ТЦК у Львові (ВІДЕО)

Інцидент стався на очах у свідків у Львові

11 жовтня 2023, 19:10 comments1342
Поділіться публікацією:








Буквально щодня українське суспільство шукають скандали за участь ТЦК. Тож у Мережі з'явилося відео зі Львова, де люди у військовій формі буквально силою тягнуть чоловіка по землі до військкомату.

Чоловіка волокли по землі до військкомату: з'явилися подробиці про новий скандал з ТЦК у Львові (ВІДЕО)

Чоловіка силою затягують до військкомату у Львові (фото з відкритих джерел)

З відео стало відомо, що цей скандальний інцидент трапився буквально на очах у свідків.

Ролик, що з'явився у Мережі починається з того, що троє чоловіків у військовій формі намагаються затягнути чоловіка до приміщення. Цивільний з усіх сил пручається і падає біля входу у будівлю. Але навіть лежачого чоловіка затягують у під'їзду.

Один із очевидців, що знімав усю цю ситуацію на відео, запитав у військових, чому вони затримали чоловіка. А у відповідь один з них заявив, що чоловіка їм “віддала поліція”. 

Натомість у місцевих пабліках стверджують, що потерпілий приїхав до Львова з Києва. Саме там його затримали працівники військкомату. Нібито вночі чоловіку провели медогляд, а вже вранці його доправили на полігон у Рівненській області.

Стало відомо, що Львівський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) призначив службову перевірку з приводу цього відео.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали по те, що на Львівщині працівник ТЦК з пістолетом в руках побив чоловіка. На Львівщині трапився новий скандал за участю територіального центру комплектування. У мережі з'явилося відео, де видно, що військовий з пістолетом в руках жорстоко б'є чоловіка. Окрім цього, він казав чоловіку, що “його ніхто не знайде”. 

На опублікованих кадрах видно, що чоловік у військовій формі тримає в руках пістолет та б'є чоловіка. Зокрема видно, що він вдарив його зброєю по голові, лупцював ногам та погрожував, що “його ніхто не знайде”.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини