Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чоловік виніс тіло дружини на руках під обстрілом росіян: під Бахмутом загинула 30-річна військова
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік виніс тіло дружини на руках під обстрілом росіян: під Бахмутом загинула 30-річна військова

Тетяна Фесенко загинула 5 березня під Бахмутом

14 березня 2023, 22:45
Поділіться публікацією:

На лінії фронту неподалік  Бахмута  Донецької області загинула військовослужбовець Тетяна Фесенко.  Мертву дружину, незважаючи на  обстріли загарбників, з окопів  виніс  чоловік загиблої.

Чоловік виніс тіло дружини на руках під обстрілом росіян: під Бахмутом загинула 30-річна військова

Тетяна Фесенко загинула під Бахмутом (фото з відкритих джерел)

Під  час обстрілу в окопи, де в той момент перебувала  військова, попав снаряд.  Під час бою  чоловік військової  отримав контузію, але повз до неї  більш як 2 км і переносив  за допомогою друзів  до найближчого пункту  евакуації, — інформує  Big Kyiv.

Молода українка пішла добровільно на війну,  була бійцем розвідувального батальйону. Тут  також  воював  чоловік військової.   Тетяні виповнилось 30 років. Ще  в 2014 році вона  познайомилась  зі  своїм обранцем, але потім Володимир воював під час АТО, як доброволець. Повернувшись з  АТО вони одружились,  молоде подружжя виховувало   дочку, жили на Київщині, потім мешкали в самому Києві.

Як тільки почалась війна з РФ, Тетяна та Володимир  евакуювали доньку з рідними за кордон і підготували нотаріальне доручення у випадку, коли обоє загинуть, щоб рідні могли  законно всиновити їх 8-річну доньку.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що під Бахмутом загинув відомий український фігуристПід час жорстоких боїв із загарбниками  в районі Бахмута  загинув  відомий 25-річний  фігурист Дмитро Шарпар. Про  те, що спортсмен поліг в боях на Донеччині, інформують  на сторінці Skate Ukraine  в соціальних мережах. Як стверджують представники цієї  організації, харківський спортсмен загинув  23 січня. Під час кар’єрного росту  Дмитро Шарпар був в складі вітчизняної збірної  країни з фігурного катання. Фігурист працював  в парі  із знаною українською фігуристкою Анастасією Побіженко. Після того, як він  завершив  спортивну  кар'єру, Дмитро  виступав, як  артист циркового шоу на льоду "Гранд". 25-річний  спортсмен  добровільно вирушив  захищати  свою  країну  від початку повномасштабного вторгнення  загарбників РФ.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини