Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чого слід очікувати від нового міністра оборони РФ. В Офісі президента дали відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Чого слід очікувати від нового міністра оборони РФ. В Офісі президента дали відповідь

Заміна міністра оборони РФ Сергія Шойгу на Андрія Білоусова вказує на те, що тепер всі видатки в Росії будуть йти тільки на війну, заявив в ефірі 24 каналу радник голови Офісу президента Михайло Подоляк

13 травня 2024, 18:25
Поділіться публікацією:

Заміна Сергія Шойгу на Андрія Білоусова не означає, що тактика російської загарбницької війни буде змінена, адже головою Генштабу залишився Валерій Герасимов, відзначив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

Чого слід очікувати від нового міністра оборони РФ. В Офісі президента дали відповідь

Михайло Подоляк

Втім, за його словами, таке нове призначення означає, що в терористичній Росії будуть збільшувати так звану мілітарну компоненту. Тобто, підкреслив Подоляк, на армію РФ будуть витрачати більше грошей.

"Росія відверто, призначенням Білоусова, говорить про те, що основні витрати будуть тільки на війну в різних форматах",
- заявив Подоляк.

Втім, за словами радника голови Офісу президента, заміна міністра оборони також вказує і на те, що деякі клани отримають підсилення і додаткове "фінансування". Тобто корупція на одних напрямках буде зменшуватися, але водночас буде збільшуватися на інших.

При цьому, Подоляк вважає, що Кремль новими призначеннями також веде підготовку до ймовірних неочікуваних та агресивних проявів всередині країни, які можуть виникнути, якщо Україна з допомогою Заходу доведе РФ до її фатального фіналу у війні.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що новим міністром оборони терористичної Росії став Андрій Білоусов, людина, яка є абсолютно відданою російському диктатору Володимиру Путіну. Він має боротися із корупційними потоками в Міноборони РФ і перенаправляти гроші на оборону. Експерти відзначають, що Білоусов точно розумніший за його попередника Сергія Шойгу. Також, на їх думку, тепер армія РФ матиме більше озброєння при чому в максимально стислі терміни і Україні до цього необхідно готуватися. Сама ж тактика ведення війни не зміниться.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини