Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чьо зі мною українською розмовляєш: росіяни похвалилися розправою над дівчиною
commentss НОВИНИ Всі новини

Чьо зі мною українською розмовляєш: росіяни похвалилися розправою над дівчиною

Росіяни навіть не приховують, що вони винищують усіх, хто підтримує Україну

25 червня 2024, 11:43 comments6383
Поділіться публікацією:

Російські блогери із захопленням розповідають про те, що вони "почистили" захоплені території "від гівна хохляцького".

Чьо зі мною українською розмовляєш: росіяни похвалилися розправою над дівчиною

Кирило Федоров

Російський Z-блогер Кирило Федоров разом із другом смакує історію про те, як вони здали на підвал дівчину з Бердянська, яка працювала на заправці та поговорила з ними українською мовою.

За його словами, він купив собі "Мерс" на українських номерах, приїхав на заправку і дівчина звернулася до нього українською. Той запитав: "А чьо ти зі мною українською розмовляєш?" Та відповіла, що так хоче.

"В підвал. Поїхали відпочивати на підвалі", — розповів росіянин.

"Вся її вина полягала в тому, що вона сказала російським нацистам українську фразу "прикладайте картку". Те, що російські Z-патріоти знаходять особливу насолоду в тому, щоб мучити беззахисних жінок — давно не секрет. Це вони й у Росії регулярно роблять. Головне у цих словах те, що вони доводять – на окупованих територіях України відбувається геноцид", – зазначив журналіст Денис Казанський.

За його словами, окупанти переслідують та мучать людей навіть не за вчинки чи політичні погляди, а просто за сам факт приналежності до українського народу.

"Говориш українською, є українцем — ось такі садисти заберуть тебе на підвал, намагатимуться і радісно хвалитися цим на своїх стримах, знаючи, що в Росії їм за це нічого не буде. Комусь ще потрібні докази, що геноцид у Бучі, Ізюмі, Херсоні – не фейк? Просто дивіться російських Z-патріотів. Вони самі охоче зізнаються", — зазначив журналіст.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що російська опозиція висунула звинувачення Путіну та Медведєву.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини