Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чим затарилася антикорупціонерка Каленюк під час війни: все оформлено на інших осіб
commentss НОВИНИ Всі новини

Чим затарилася антикорупціонерка Каленюк під час війни: все оформлено на інших осіб

Як антикорупціонери стають учасниками ринку: покупки Каленюк під час війни

25 липня 2024, 14:42
Поділіться публікацією:

У той час як Україна переживає один із найскладніших періодів своєї історії, лідери антикорупційних рухів, схоже, починають грати на тих же ринках, що й їхні опоненти.

Чим затарилася антикорупціонерка Каленюк під час війни: все оформлено на інших осіб

Антикорупціонерка на шопінгу: покупки Каленюк під час війни

Дар'я Каленюк, співзасновниця "Центру протидії корупції", у перший рік повномасштабної війни придбала автомобіль Toyota RAV4 за 715 тисяч гривень та житловий будинок у Польщі, що викликає питання про моральні засади тих, хто мав би стати прикладом непохитної боротьби з корупцією.

Громадськість обурена тим, що борець із корупцією дозволяє собі такі дорогі покупки, тоді як країна переживає найважчу кризу.

“Коли моральні підвалини "антикорупціонерів" дорівнюють моральним підвалинам тих, з ким вони "борються". Гра ... на крові”, — пишуть користувачі у соціальних мережах.

Чим затарилася антикорупціонерка Каленюк під час війни: все оформлено на інших осіб - фото 2

Згідно з декларацією Каленюк, автомобіль був оформлений на чоловіка Каленюк Ореста Рудого, який, за даними журналістів, залишив Україну після початку повномасштабного вторгнення Росії. Будинок у Польщі було придбано 1 квітня 2022 року та оформлено на громадянку України Марію Павлівну Руду.

Чим затарилася антикорупціонерка Каленюк під час війни: все оформлено на інших осіб - фото 3

Чим затарилася антикорупціонерка Каленюк під час війни: все оформлено на інших осіб - фото 4

Наразі Дар'я Каленюк не прокоментувала ситуацію. Її мовчання лише підігріває інтерес до скандалу та посилює недовіру до діяльності ЦПК. Громадськість чекає пояснень та потребує прозорості від організації, яка позиціонує себе як головний борець із корупцією в Україні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Верховна Рада підтримала у першому читанні законопроект 11340, який передбачає угоду зі слідством щодо корупційних злочинів. Таким чином, корупціонери можуть домовитися зі слідством та "відкупитися" за корупцію заплативши суму, передбачену за певний вид злочину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини