Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи зможе зброя з Північної Кореї змінити хід війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи зможе зброя з Північної Кореї змінити хід війни в Україні

Який вплив матиме північнокорейська зброя на війну в Україні.

12 вересня 2023, 09:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Лідер Північної Кореї здійснює візит на своєму бронепоїзді до Росії, де проведе зустріч з Путіним. Очікується, що лідери країн можуть укласти угоду щодо постачання зброї з КНДР до РФ. Однак, який вплив матиме північнокорейська зброя на війну в Україні.

Чи зможе зброя з Північної Кореї змінити хід війни в Україні

Кім Чен Ин та Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

США минулого тижня попередили, що між Росією та Північною Кореєю відбуваються активні переговори щодо продажу зброї. Штати звернулись до Пхеньяна та заявили, що в такому разі КНДР "заплатить високу ціну".

Науковий співробітник оборонного та військового аналізу Міжнародного інституту стратегічних досліджень Джозеф Демпсі стверджує, що боєприпаси з Північної Кореї навряд чи зможуть змінити хід бойових дій в Україні. Своєю чергою колишній аудитор з контролю якості Агентства з управління оборонними контрактами США, який вивчав логістику Росії Трент Теленко вважає, що північнокорейські боєприпаси не зможуть швидко потрапити на український фронт. Він вказує, що між відстань від російського міста Владивосток, поблизу кордону КНДР, до Москви близько 10 тис. км.

Однак, колишній директор з операцій Об’єднаного розвідувального центру Тихоокеанського командування США Карл Шустер має інші думки та говорить, що північнокорейські боєприпаси подібні до російських.

"Північна Корея створює те, що я називаю важкою промисловою зброєю. Їх артилерія і боєприпаси дуже хороші. Це дуже схоже на російські зразки", — говорить Шустер.

Очікується, що Росія в обмін на боєприпаси надасть Північній Кореї покращені можливості запуску балістичних ракет, можливості супутникової розвідки, допомогу із запуском супутників та інше.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Бразилії зробив скандальну заяву про арешт Путіна.

Також "Коментарі" писали про колишнього охоронця Путіна, який стверджує, що російський диктатор дуже боїться всього.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини