Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи залишаються ще вагнерівці в Україні: у Пентагоні відповіли
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи залишаються ще вагнерівці в Україні: у Пентагоні відповіли

У Пентагоні мають дані, що підрозділи "Вагнера" все ще залишаються в Україні

28 червня 2023, 07:05
Поділіться публікацією:

Частина підрозділів ПВК "Вагнер" після спроби держперевороту в Росії все ще перебувають на території України. Як передає портал "Коментарі", про це заявив речник Пентагону Патрік Райдер, пише "CNN".

Чи залишаються ще вагнерівці в Україні: у Пентагоні відповіли

Спікер Пентагону Патрік Райдер. Фото: з відкритих джерел

"Про їх конкретну дислокацію та здатність пересуватися, не беруся судити", — заявив Райдер.

За його словами, зараз немає таких факторів, які б вимагали змін у розстановці американських військ у відповідь на події в Росії.

Зазначимо, 23 червня ватажок ПВК "Вагнера" Євген Пригожин оголосив демарш проти Міноборони РФ та спробував провести в Росії держпереворот. Його бойовики взяли під контроль Ростов і вже йшли у бік Москви, проте так і не дійшли.

У вівторок, 27 червня, стало відомо, що Міноборони РФ забирає важку техніку у вагнерівців, а ФСБ закриває кримінальну справу щодо збройного заколоту лідера ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина та його найманців. Відомо, що вагнерівці перебираються до Білорусі. Російський терорист і блогер Ігор Гіркін (Стрєлков), який очолює "Клуб розсерджених патріотів", пророкує, що Пригожин ще дасть про себе знати, а путінський режим точно мститиме йому. Про що говорить індульгенція, видана бунтівникам? Як події можуть розгортатися далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що відбувається в Росії після заколоту Пригожина – чи справді режим Путіна приречений.

Також видання "Коментарі" повідомляло — заколот Пригожина: чому всередині РФ починається період "спецоперацій" — чи встоїть режим Путіна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини