Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи вимагатиме Україна членство в НАТО: Єрмак розкрив деталі плану перемоги
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи вимагатиме Україна членство в НАТО: Єрмак розкрив деталі плану перемоги

Єрмак повідомив деталі плану перемоги і розповів, яку зброю першочергово хоче отримати Україна

сьогодні, 12:28
Поділіться публікацією:

План перемоги України містить чітке бачення кроків, які потрібно зробити для того, щоб забезпечити справедливий і тривалий мир, заявив в Телеграмі голова Офісу президента Андрій Єрмак.

Чи вимагатиме Україна членство в НАТО: Єрмак розкрив деталі плану перемоги

Андрій Єрмак

Окрім того, він повідомив, що план перемоги складається з двох частин — військової та дипломатичної.

"Ми повинні мати перевагу на полі бою, щоб змусити Путіна припинити бойові дії. Ми дуже стараємося. Без кораблів ми знищили Чорноморський флот. Не маючи переваги в повітрі, ми зупинили російське просування на більшості напрямків, включно з Харковом. Без страху ми повернули війну в Росію", — сказав Єрмак.

Очільни Офісу президента також повідомив, що Україна збільшила виробництво зброї в шість разів. Втім, країні все ще не вистачає ресурсів, технологій і часу, щоб виготовляти все необхідне. Саме тому Єрмак закликав американців не просто збільшити, а й пришвидшити доправлення пакетів військової допомоги. У пріоритетному списку України, за його словами, засоби протиповітряної оборони, безпілотники, засоби радіоелектронної боротьби, далекобійні системи та артилерійські снаряди.

Окрім того, Єрмак закликав партнерів збільшити інвестиції у виробництво української зброї та наголосив на важливості надання Україні дозволу на удари по території Росії і використання заморожених російських активів для підтримки нашої держави.

"Запрошення України до НАТО є частиною плану перемоги. Я так само закликав партнерів не зважати на погрози щодо ескалації з боку РФ", — додав Єрмак.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Зеленський повіз у США план перемоги України. При цьому в РФ болісно на нього реагують і намагаються довести, що нібито Київ не має жодного плану, як перемогти Росію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини