Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи виконає держава свої обіцянки щодо відновлення України: що думають мешканці країни
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи виконає держава свої обіцянки щодо відновлення України: що думають мешканці країни

10 травня стартувала реєстрація заявок українців на отримання грошової допомоги по програмі «єВідновлення», через Дію. Її запустило Мінцифри

15 травня 2023, 14:05
Поділіться публікацією:

Таким чином, жителі держави зможуть витратити ці гроші на ремонт, відновлення пошкодженого, внаслідок війни – житла. Максимально, люди мають можливість отримати 200 тис. грн.

Чи виконає держава свої обіцянки щодо відновлення України: що думають мешканці країни

Відновлення України. Ілюстративне фото

"Коментарі" пишуть, інтернет видання "Пульс тижня" поцікавилось у громадськості, чи чули вони про цю програму та що думають стосовно обіцянок влади щодо відбудови країни після війни.

Отож, на запитання "Чи чули ви про старт програми з відновлення України": 44, 8% краян відповіли, що "чули"; 34,0% опитаних сказали, що "чули, але не певні"; а 21,2% респондентів заявили, що "вперше чують" про це.

Стосовно довіри людей до обіцянок держави, щодо відновлення країни, журналісти видання отримали такі відповіді респондентів:

- 32, 6% із них переконані, що влада виконає меншу частину; 

- 30,6% думають, що виконає більшу частину;

- 18,7% важко відповісти на це запитання;

-  9,5% вважають, що зовсім не виконає;

-  8,6% припускають, що виконає повністю.

Загалом же, як повідомив міністр цифрової трансформації, Михайло Федоров, в рамках програми "єВідновлення", першочергово отримають фінансову підтримку ті громадяни, оселі яких потребують лише косметичного ремонту.

За словами голови комітету ВР з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Олени Шуляк, швидкість отримання українцями компенсацій, залежатиме від оперативності діяльності місцевої влади та комісій з розгляду таких заявок.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Українцям виплачуватимуть кошти на ремонт зруйнованих осель. Кошти на ремонт пошкодженого, внаслідок війни житла, українці зможуть отримати через Дію: завдяки програмі єВідновлення.

 

 

 

 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/pulsweek
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини