Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи справді РДК діє у зв'язці з ГУР: у Буданова дали пряму відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи справді РДК діє у зв'язці з ГУР: у Буданова дали пряму відповідь

Юсов підтвердив, що ГУР допомагає російським добровольцям боротися із режимом Путіна

19 березня 2024, 13:40 comments1072
Поділіться публікацією:

Головне управління розвідки Міноборони України справді надає допомогу російським добровольчим формуванням "Російський добровольчий корпус", "Свобода Росії" та "Сибірський батальйон", які діють на території Росії. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів речник ГУР Міноборони Андрій Юсов.

Чи справді РДК діє у зв'язці з ГУР: у Буданова дали пряму відповідь

Російський добровольчий корпус. Фото з відкритих джерел

"Головне управління розвідки Міністерства оборони України допомагає добровольчим формуванням. Якщо ми говоримо про дії РДК та легіону "Свобода Росії", "Сибірського батальйону", то це, зокрема, обов'язок України. Ці люди прийшли допомогти українцям звільнитися від російських окупантів та мужньо і героїчно себе виявляють на багатьох ділянках фронту, безпосередню участь беруть у серйозних операціях. Тому, звісно, і Україна має допомагати тим росіянам, які борються з путінським режимом, щоб звільнити Росію від Путіна", – сказав Юсов.

У свою чергу керівник штабу РДК Олександр із позивним "Фортуна" в ефірі телемарафону запевнив, що "йде розвиток наступальних дій та просування по всій лінії зіткнення" у прикордонних з Україною регіонах РФ.

За його словами, російські добровольці задіяли усі резерви для бойових дій.

Читайте також на порталі "Коментарі" — пройшов тиждень з початку рейду легіону "Свобода Росії" (ЛСР), Російського добровольчого корпусу (РДК) та Сибірського батальйону на території Російської Федерації. Російські повстанці запевняють, що знищили масу живої сили та військової техніки путінської армії. А сам Путін після свого чергового переобрання знову відреагував на дії росіян, які протистоять його режиму зі зброєю в руках. Пригрозив їх знищенням та створенням певної "санітарної зони" на територіях України, прикордонних із РФ. Що можна сказати про рейд російських добровольців і реакцію цього путінського режиму на даний момент? Як події можуть розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини