Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи потрібно мобілізувати відомих блогерів: відповідь офіцера ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи потрібно мобілізувати відомих блогерів: відповідь офіцера ЗСУ

У ЗСУ прокоментували, чи потрібно мобілізувати відомих блогерів

7 лютого 2024, 23:29
Поділіться публікацією:

Відомі блогери, які дуже активно займаються масштабною волонтерською діяльністю і збирають на потреби української армії мільйони гривень, знаходяться на своєму місці.

Чи потрібно мобілізувати відомих блогерів: відповідь офіцера ЗСУ

В Україні заговорили про мобілізацію блогерів. Фото з відкритих джерел

На думку речника Сухопутних військ, капітана ЗСУ Іллі Євлаша, блогери, які щодня допомагають армії і живуть волонтерською діяльністю, приносять достатньо користі в тилу, а тому, ймовірно, їхня мобілізація не є вкрай необхідною.

"Якщо блогери роблять досить багато, збирають на дрони, мільйони донатять, якщо вони постійно на зв’язку з бригадами, — я не проти такого. Якщо вони постійно працюють, то неважливо, де ти. Головне, що ти робиш і наскільки ти віддаєшся волонтерській діяльності. Якщо блогер робить дуже багато або ще й має законні підстави не бути в армії, то окей", — сказав Ілля Євлаш.

Водночас військовослужбовець відзначив, що багато інфлюенсерів перебувають у лавах армії, і при цьому служба ніяк не заважає їхній блогерській діяльності.

"Якщо я блогер і не йду в армію, тому що я блогер, то, звичайно, це не є підставою, щоби не бути в Збройних силах", — додав офіцер ЗСУ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український блогер та колишній чоловік виконавиці Анни Трінчер Олександр Волошин висловився стосовно охоплення мобілізацією тих, хто, як і він — блогери. Волошин дав відповідь на пропозицію військових прийти до ТЦК у соціальній мережі.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що весною Росія планує розпочати новий наступ. Наразі РФ проводить операції, які є тактичною підготовкою до початку такого наступу, переконаний колишній керівник Генерального штабу Збройних сил Чехії Іржі Шедіві. За словами екс-глави Генштабу Чехії, для весняного наступу росіяни підготували 60 тисяч військових і техніку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

8 лютого 2024, 07:06

Правда вам не нужна, никогда этот народ не встанет. Рабы бесплатно не бастуют!)))

Партия 5.10

8 лютого 2024, 04:33

Короче, если даёшь бабло, то можно не ходить, - все как всегда в этой продажной и скотской стране - воевать и погибать будут только бедные, а их в Украине 90%, так что победим !

Правда вам не нужна

8 лютого 2024, 03:41

Обман! Треба мвс, тцк, верховну раду та інших бьютжетників мобілизувать!!! досить дурити народ! бо народ скоро повстане проти такої недовлади!!!

Володимир

8 лютого 2024, 02:13

Як "на своєму місці" співвіднести із законом про мобілізацію???


Новини