Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи підтримують українці удари територією РФ, – опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи підтримують українці удари територією РФ, – опитування

Удари по РФ підтримують 90% українців

25 лютого 2023, 10:45
Поділіться публікацією:

Переважна більшість наших співвітчизників, а саме 90% вважають, що необхідно завдавати ударів територією Росії. Водночас є певна розбіжність у думках, які саме об'єкти потрібно вражати. Як повідомляє видання "Коментарі", такі результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) 14-22 лютого.

Чи підтримують українці удари територією РФ, – опитування

Вибух у Бєлгороді. Фото: російські телеграм-канали

Із 90% тих, хто підтримує удари, 38% вважають, що наносити їх необхідно тільки по військових об'єктах, і майже стільки ж (39%) говорять про військові об'єкти та об'єкти енергетичної інфраструктури. 13% опитаних українців вважають, що удари мають завдаватися взагалі по всіх об'єктах, зокрема по населенню, як це робить сама Росія.

Лише 7% респондентів не підтримують завдання ударів по РФ.

Цікаво, що удари по військових об'єктах на території країни-агресора підтримують однаково у всіх регіонах України. Абсолютна більшість (89-92%) підтримують завдання ударів по території РФ. Так, якщо раніше жителі Сходу та Півдня вважалися більш лояльними до Росії та підтримували зв'язки з РФ, то після початку широкомасштабної агресії їх позиція кардинально змінилася.

Читайте також на порталі "Коментарі" – із гарантією збільшення військового бюджету, але без розмитнення авто через Дію: підсумки голосування Верховної Ради.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Китайська Народна Республіка (КНР) представила "мирний план" з 12 пунктів щодо того, як зупинити російсько-українську війну (наполегливо називаючи це "криза в Україні"). Що можна сказати про ці пропозиції? Які перспективи такого плану? Про що кажуть такі дії Китаю? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини