Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи може обвалитися фронт: у ЗСУ зробили обнадійливий прогноз
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи може обвалитися фронт: у ЗСУ зробили обнадійливий прогноз

Попри відчутну перевагу, РФ не володіє достатніми ресурсами, щоби прорвати фронт

20 квітня 2024, 19:13
Поділіться публікацією:

Російські загарбники спроможні продавлювати оборону ЗСУ на окремих ділянках, однак обвалити фронт вони не здатні, переконаний заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін.

Чи може обвалитися фронт: у ЗСУ зробили обнадійливий прогноз

РФ зберігає значну перевагу. Фото з відкритих джерел

"Незважаючи на різні не дуже оптимістичні новини останнім часом, я не бачу високої вірогідності масштабного "обвалу фронту". Зараз часто використовують таке формулювання, хоча воно й не зовсім коректне. Звісно, якщо ми всі розслабимося, то все може бути, але при адекватному розкладі – навряд чи", — запевнив Максим Жорін.

Майор ЗСУ не виключає що окупанти можуть продавити окремі ділянки при накопиченні значної кількості сил та засобів, але не прорвати фронт.

"Росіяни вміють вперто давити там, де визначають для себе пріоритети. На таких ділянках вони не жаліють жодних ресурсів. Десятки тисяч загиблих для них не привід зупинитися. Саме за рахунок такого підходу вони можуть мати успіх. І будуть таку тактику використовувати надалі не лише на сході, але й на інших напрямках, зокрема на кордоні", — додав військовослужбовець.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що влада Росія організувала пропагандистські заходи, в рамках яких на тимчасово окуповані території прибули вдови російських загарбників для агітації за війну. У межах акції російські жінки, чиї чоловіки безславно загинули в Україні на війні, яку розв’язав божевільний диктатор Володимир Путін, їздять по захоплених регіонах та агітують місцевих чоловіків наслідувати приклад своїх чоловіків.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що проти російського журналіста Андрія Захарова порушили кримінальну справу за "фейки" про армію РФ. Раніше він розповів про позашлюбну доньку російського диктатора Володимира Путіна. Андрій Захаров написав кілька гучних статей-розслідувань, за що удостоївся премії "Золоте перо". Журналіст, зокрема, є автором розслідування про ймовірну третю доньку російського президента Луїзу Розову.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини