Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи має Росія сили і засоби аби повторити напад 24 лютого
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи має Росія сили і засоби аби повторити напад 24 лютого

Країна-агресорка продовжує застосовувати на фронті тактику масованих атак, але цього замало для вирішальних атак

16 лютого 2023, 22:38
Поділіться публікацією:

Можливість повторного нападу Росії за лекалами 24 лютого та ресурси ворога оцінив ексочільник Служби зовнішньої розвідки, генерал армії Микола Маломуж в ефірі "Апостроф ТV", пишуть "Коментарі".

Чи має Росія сили і засоби аби повторити напад 24 лютого

Чи є в армії РФ підготовлені та екіпіровані бійці

Український генерал повідомив, що на сьогодні Сили оборони України знищили 70-80% складу професійної російської армії. Відтак, Росія не зможе повторити масштабний наступ на Україну, як це було 24 лютого 2022 року.

"Кремль зараз не має сил і ресурсів для масштабного наступу на нашу країну або для повторення подій 24 лютого минулого року", – запевнив Маломуж. — Росії треба мати 350-500 тис. підготовлених та екіпірованих бійців для наступу одразу на кількох стратегічних напрямках: з півночі на Київ, зі сходу та півдня".

Генерал все ж зауважив, що армія країни-агресорки вже тривалий час продовжує застосовувати на фронті тактику масованих атак, які фіксуються під Бахмутом чи Авдіївкою на Донеччині.

"ПВК "Вагнера" Пригожина завдання не виконали. Їм на зміну прийшли регулярні частини, десантники, але Шойгу з Герасимовим не впоралися. Тепер їм доводиться кидати на передову мобілізованих, яких готували 2-3 тижні. На сьогодні ми знищили 70-80% складу професійної армії РФ", – наголосив ексочільник Служби зовнішньої розвідки України.

Як писали "Коментарі" раніше, вже наступного тижня російський президент Володимир Путін виступить із посланням до Федеральних зборів, але нічого нового він росіянам не скаже і не оголосить війну з Україною. Попри те, все ж наскрізною темою послання проходитиме війна й події на фронтах. І тому ура-патріоти вже розганяють усілякі лякалки, що буде оголошено воєнний стан, закриють кордони, запровадять тотальну мобілізацію, щоб нібито можна було використати ядерну зброю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини