Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи є ризики, що Україна залишиться без підтримки США: що заявив Зеленський
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи є ризики, що Україна залишиться без підтримки США: що заявив Зеленський

Володимир Зеленський не вірить, що США припинять бути разом з Україною, коли триває повномасштабна війна

16 лютого 2024, 16:35
Поділіться публікацією:

Глава української держави Володимир Зеленський продовжує розраховувати на ухвалення позитивного рішення у Конгресі США щодо подальшої підтримки України. При цьому президент визнав, що "ризики завжди є", зокрема через тиск і виборчий процес. Тому, якщо з допомогою США виникнуть проблеми, Україна розраховує на підтримку всього ЄС. Як передає портал "Коментарі", таку заяву лідер українців зробив на спільній прес-конференції з німецьким канцлером Олафом Шольцем у Берліні.

Чи є ризики, що Україна залишиться без підтримки США: що заявив Зеленський

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

"Розраховую, що Сполучені Штати Америки не відпадуть. Вважаю, що більшість населення підтримує Україну – і цілком справедливо, розуміючи, що ми захищаємо не лише Україну, а всю Європу та наші спільні цінності. Принаймні такі сигнали я отримую постійно від президента і його адміністрації, та представників двох партій", – заявив Володимир Зеленський.

Він зазначив, що у США є радикальні голоси та "дуже гарячі голови", які "займаються політичним процесом". Незважаючи на це, Зеленський сподівається, що Сполучені Штати будуть прагматичні.

За словами Зеленського, він сподівається, що все ж таки, незважаючи на всі складнощі, які сьогодні є в Палаті представників або в Конгресі загалом через вибори, знайдеться прагматичний американський підхід до того, що українці захищають безпеку всього світу.

При цьому глава держави зазначив, що якщо з допомогою Вашингтона й надалі виникатимуть труднощі, то Київ розраховує на посилення підтримки не лише однієї Німеччини, як лідера ЄС, а й інших країн блоку.

Читайте також на порталі "Коментарі" – основна причина, чому США блокують допомогу Україні: чим усе завершиться. Експерти детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Убий путлєра, спаси кацапію!

16 лютого 2024, 18:38

Убий путлєра, спаси кацапію! Alex - руський воєний корабль тебе Кобзон зачекався.

Alex

16 лютого 2024, 16:51

Убей Зеленского. Спаси Украину !!


Новини