Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи достатньо Захід підтримує Україну перед контрнаступом: що думають українці
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи достатньо Захід підтримує Україну перед контрнаступом: що думають українці

Переважна більшість, а саме 53,5% українців вважають, що Україна переважно готова до контрнаступу

15 травня 2023, 18:15 comments1577
Поділіться публікацією:

Останнім часом досить багато розмов про очікуваний контрнаступ ЗСУ. Українська влада вже досить довго просила західних партнерів поставити Україні далекобійні ракети, якими б можна було бити по ворожих об’єктах в тилу і тим самим, тим самим лишаючи росіян можливості протидіяти українському контрнаступу. І ось Великобританія нарешті офіційно заявила, що далекобійні ракети Storm Shadow вже в Україні. Соціологи Active Group вивчили цей момент та вирішили поцікавитися думкою українців, що вони думають з приводу анонсованого контрнаступу, чи готова вже Україна до нього?

Чи достатньо Захід підтримує Україну перед контрнаступом: що думають українці

Військова допомога Україні. Фото: з відкритих джерел

Як виявилося, переважна більшість, а саме 53,5% вважають, що Україна переважно готова до контрнаступу. Ще 16,7% респондентів заявили, що Україна повністю готова до контрнаступу. 14,5% заявили, що на разі не готові відповісти на це запитання.

Також соціологи поцікавилися, наскільки важлива підтримка західних країн у підготовці України до контрнаступу? Так 68% відповіли, що ця підтримка є ключовою. Трішки більше 28% обрали відповідь, що ця підтримка "швидше важлива". "Швидше неважлива" відповіли лише 1,4% співвітчизників.

Також за результатами опитування виявилося, що переважна більшість, а саме дещо більше 71% українців вважають, що підтримка Заходом України є, але вона недостатня. Лише 14,4% українців вважають таку підтримку достатньою. 

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін має просити у нас пощади, упевнений президент України Володимир Зеленський. "Той, хто приніс смерть, той, хто став на шлях геноциду, той, хто хоче знищити нас і хоче знищити Європу, яку ми цінуємо, має просити пощади. І тоді буде наша відповідь – трибунал", – заявив український лідер у німецькому Аахені під час вручення премії імені Карла Великого. За його словами, Путін вибрав катастрофу — він сам і є катастрофа та агресія, а "його формулою стала смерть". Раніше, в Італії, Зеленський наголошував, що Путін своїм перебуванням на посаді президента та продовженням своєї агресивної політики все більше ізолює РФ від цивілізованого світу. Яка ймовірність, що Путіна невдовзі – тим чи іншим чином – усунуть від влади? Що може прискорити його падіння? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини