Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи будуть чоловіки отримувати повістки через "Резерв+": пояснення Міноборони
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи будуть чоловіки отримувати повістки через "Резерв+": пояснення Міноборони

У Міноборони повідомили, чи слід очікувати на онлайн повістки для військовозобов'язаних через застосунок "Резерв+".

29 травня 2024, 09:10
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

У Міністерстві оборони повідомили, що наразі не планують вручати військовозобов’язаним повістки онлайн через мобільний застосунок "Резерв+". Про це заявила заступниця міністра оборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко.

Чи будуть чоловіки отримувати повістки через "Резерв+": пояснення Міноборони

У Міністерстві оборони пояснили, чи будуть повістки онлайн через "Резерв+". Фото з відкритих джерел

В ефірі телемарафону Катерина Черногоренко пояснила, чи будуть військовозобов’язані отримувати повістки через застосунок "Резерв+".

"Наразі робота над таким функціоналом не ведеться. Тому що немає законодавчого рішення на будь-якому рівні. Тому повістки через застосунок "Резерв+" не розсилаються", — сказала Черногоренко та додала, що в Міноборони не планують покищо запроваджувати онлайн повістки.

Нагадаємо, що "Резерв+" – це мобільний застосунок за допомогою якого військовозобов’язані можуть оновити свої дані онлайн без потреби відвідувати ТЦК.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Верховній Раді заявили про подачу законопроєкту, який має продовжити терміни оновлення даних для військовозобов’язаних. За словами народного депутата Володимира Ар’єва, мета таких дій дати можливість усім військовозобов’язаним встигнути оновити дані, адже навіть після оновлення в "Резерв+", деяким все одно потрібно звертатись до ТЦК, які фізично не можуть справитись з кількістю прибулих людей. Проте у партії "Слуга народу" назвали заяви Ар’єва піар-ходом та заявили, що не будуть збільшувати з 60 до 150 днів термін оновлення даних.

Також "Коментарі" писали про те, що буде, якщо видалити застосунок "Резерв+" з телефону після оновлення даних.

 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини