Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи буде Україна екстрено закривати пункти пропуску на кордоні: відповідь МВС
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи буде Україна екстрено закривати пункти пропуску на кордоні: відповідь МВС

У МВС попередили, що під час прикордонно-митного контролю можуть застосовуватися заходи безпеки через загрозу повітряної атаки

11 жовтня 2022, 08:00 comments1229
Поділіться публікацією:

Після обстрілу Росією українських міст з'явилася інформація про готовність України закрити всі пункти пропуску. Насправді, ця інформація не відповідає дійсності. Як передає видання "Коментарі", про це йдеться у повідомленні МВС.

Чи буде Україна екстрено закривати пункти пропуску на кордоні: відповідь МВС

Пункти пропуску. Фото: з відкритих джерел

При цьому в МВС пояснили, що може йтися про тимчасові збої в роботі пунктів пропуску на кордоні з країнами Євросоюзу та Молдовою. Це спричинено тим, що країна-агресор завдала серії масованих ударів, зруйнувавши критично важливу інфраструктуру. Після того, як усі проблеми будуть вирішені та не буде проблемних питань з електропостачанням, пункти пропуску працюватимуть у штатному режимі.

За інформацією МВС, на сьогоднішній день немає проблем, які могли б перешкодити нормальному процесу пасажиро-транспортного оформлення.

"Під час прикордонно-митного оформлення можуть застосовуватися заходи безпеки через загрозу повітряній небезпеці", – попередили у МВС.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський диктатор Путін не такий безстрашний, як здається на перший погляд. Розв'язавши війну проти України, президент РФ підписав сам собі вирок. І тепер, чекаючи великої бурі всередині самої Росії, вже ховається за спинами армії силовиків. Рейтингове видання The Mirror дізналося, чому Нацгвардія в Москві в повній боєздатності і чому блокує виїзди і проводить арешти в російській столиці.                                                                         

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Росії заявили, що після масованих ударів по Україні розпочинається новий етап "спецоперації".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/mvs_ukraine
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини