Головна Новини Суспільство Війна з Росією Через ракетний удар РФ вночі могла статися ядерна катастрофа: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Через ракетний удар РФ вночі могла статися ядерна катастрофа: подробиці

Обстрілом пошкоджено вікна в адміністративному та лабораторному корпусах Хмельницької АЕС

25 жовтня 2023, 12:12 comments4456
Поділіться публікацією:

Вночі російські війська завдали удару неподалік Хмельницької АЕС. Вибуховою хвилею вибило вікна адміністративної та лабораторної будівлі атомного об'єкта. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє прес-служба Міністерства енергетики України.

Через ракетний удар РФ вночі могла статися ядерна катастрофа: подробиці

Ракетний удар. Фото з відкритих джерел

"Вночі ворог завдав удару по території неподалік Хмельницької АЕС. Внаслідок вибуху були пошкоджені вікна в адміністративно-побутовому та лабораторно-побутовому корпусах", — йдеться у повідомленні.

Інформації про постраждалих відомство не надало. Крім того, через пошкодження ліній електропередачі 1860 споживачів у містах Славута та Нетішин Хмельницької області залишилися без електрики. Енергетики зроблять все можливе, щоб людям якнайшвидше відновили подачу електрики. допустять на місце ушкодження.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ситуація на фронтах російсько-української війни і довкола неї залишається вкрай складною. Українські воїни мають певні успіхи на півдні, тоді як армія агресора продовжує самогубні атаки на Авдіївському напрямку, штурмує позиції Сил оборони України в районі Куп'янська. При цьому навряд чи така активізація випадково збіглася із загостренням на Близькому Сході, де також проглядається російський слід. Дедалі частіше звучать думки про глобалізацію конфлікту, про те, що всі війни зараз, по суті, є однією спільною – протистоянням демократій та диктатур. Експерти поділилися з виданням "Коментарі" думками щодо загострення на українському фронті та у світі загалом.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи готуватись до обстрілу з боку РФ залпом у 100 ракет: в українській розвідці озвучили прогноз.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини