Головна Новини Суспільство Війна з Росією Через мирні плани РФ хоче знищити Україну: на що розраховує
commentss НОВИНИ Всі новини

Через мирні плани РФ хоче знищити Україну: на що розраховує

РФ хоче за допомогою мирних планів викликати внутрішнє протистояння в Україні і остаточно її завоювати

17 вересня 2024, 12:26
Поділіться публікацією:

В Україні часто обговорюють, як виглядає наша перемога, але рідко, як вона виглядає для Росії. Зрозуміло, що будь-яке рішення, за яким Україна залишається незалежною є для росіян є поразкою, каже політолог Віктор Андрусів. Звідси, каже він, постає питання: чому росіяни говорять про готовність зупинитись по лінії фронту, адже для них це не буде вважатися перемогою.

Через мирні плани РФ хоче знищити Україну: на що розраховує

Переговори України і РФ

"Звісно, що це можна розглядати як тимчасове рішення. Але в умовах санкцій і втрат, які зазнала російська армія, їм треба буде років 10 на відновлення. Очевидно, що розрахунок на інше", — відзначає експерт.

І цим іншим, на його думку, є розрахунок на громадянську війну в Україні. За його словами, росіяни вірять, що в Україні можна організувати якусь революцію і постійно працюють над тим, щоб "роздмухати" протести.

"Але це не виглядає так абсурдно, якщо мова буде йти про мирну угоду, з втратою територій. Очевидно, що це розколе наше суспільство і призведе до внутрішнього протистояння. Тому русня, пропонуючи зафіксувати лінію, насправді не готова до миру — це просто розрахунок на нашу внутрішню кризу, яка і має привести їх до бажаної перемоги", — говорить Андрусів.

На його думку, це на жаль, ще раз доводить, що подібні мирні плани станом на сьогодні всього лише є додатковими спробами знищити Україну.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що протягом останнього часу заявилося дуже багато так званих мирних планів щодо припинення війни в Україні і всі вони пропонують якійсь жертви саме з боку України, а не РФ. Серед цих ініціатив і мирний план Шольца, який нібито також передбачає втрату територій. При цьому в Росії категорично відмовляються обговорювати "формулу миру" Зеленського, бо вона передбачає відновлення територіальної цілісності України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини