Головна Новини Суспільство Війна з Росією Частина військових КНДР намагалася втекти з Курської області: що на них тепер чекає
commentss НОВИНИ Всі новини

Частина військових КНДР намагалася втекти з Курської області: що на них тепер чекає

За повідомленням розвідки, військових КНДР, які намагаються втекти з Курської області, можуть залучити до штурмів проти ЗСУ

сьогодні, 11:40
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", низка ЗМІ, посилаючись на джерела в Головному управлінні розвідки, зазначає, що 18 військовослужбовців Північної Кореї, які спробували втекти з позицій російських окупаційних військ у Курській області, були затримані росіянами в Комаричському районі Брянської області.

Частина військових КНДР намагалася втекти з Курської області: що на них тепер чекає

Військові КНДР. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що близько 40 військових інструкторів із Північної Кореї разом із півсотнею російських окупантів перебували на позиціях у лісі в районі Колячок Хомутівського району Курської області.

"Встановлено, що північнокорейці здійснювали навчання військовослужбовців ЗС РФ щодо використання повітряних куль у військових цілях. Натомість військовослужбовці ЗС РФ навчали представників Північної Кореї веденню сучасного піхотного бою з використанням досвіду так званої "СВО". Після закінчення курсу навчання, військовослужбовці були встановлені лісовому масиві в районі Колячок Хомутовського району на кілька днів без продуктів харчування та без вказівок щодо подальших планів та намірів 14 жовтня частину північнокорейців вирішили самовільно залишити позиції з метою пошуку командування ЗС РФ”, — розповіли джерела у розвідці.

Через кілька діб, 16 жовтня військовослужбовці, які зникли з позицій, були затримані російськими окупантами. Втікачам вдалося подолати, перш ніж їх затримали, доволі пристойну відстань – 60 кілометрів.

Зазначається, що наразі всі 40 військовослужбовців КНДР, які перебували на позиціях у Хомутівському районі, перекинуто до Льговського району Курської області. Зараз із втікачами проводиться робота для того, щоб надалі задіяти їх для штурмів на Курщині.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у МЗС розповіли, на яку реакцію на війська КНДР у Росії чекає Україна від союзників.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини