Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Час правильного вибору": у Зеленського прокоментували можливість компромісу з РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

"Час правильного вибору": у Зеленського прокоментували можливість компромісу з РФ

В Офісі президента розповіли про наслідки можливого компромісу з Росією

6 жовтня 2023, 21:48 comments1585
Поділіться публікацією:

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував ідею компромісу з "Росією, що не програла". Про це повідомляють "Коментарі".

"Час правильного вибору": у Зеленського прокоментували можливість компромісу з РФ

Подоляк

Окрім можливого компромісу з РФ, Подоляк, ймовірно, натякнув на вимоги проведення виборів в Україні, говорячи про поспішний "початок внутрішньої політичної трансформації.

"Уже зараз очевидно, що будь-яка "альтернатива" стратегічному програшу Росії на полі бою з подальшим поспішним виведенням військ і початком внутрішньої політичної трансформації буде для глобальної спільноти набагато дорожчою за пряму підтримку України сьогодні", — пише Михайло Подоляк в своєму телеграм-каналі. 

Наслідком відсутності стратегічного програшу Росії він називає побудову "глобального Авторитарного альянсу", натякаючи на Китай.

"Росія, що не програла, – це тотальний демонтаж глобальних правил, наростання нестабільності, дорога гонка озброєнь, множинні регіональні війни, держперевороти й побудова глобального Авторитарного альянсу, міграційні вали, тероризм як ключова форма домінування й радикальні втручання в політичні системи країн демократії", — пише Подоляк. — "Час правильного вибору. Час правильних ракет".

Нагадаємо, що Україна наполягає на отриманні далекобійних американських ракет ATACMS та німецьких TAURUS. Однією з головних пересторог з боку США та Німеччини називається небажання подальшої ескалації війни, зокрема побоювання того, що Україна застосує ці ракети по території Росії, а РФ у відповідь використає ядерну зброю.

Тим часом, Орбан заявив про "згвалтування" Угорщини.

Країна ЄС знову змінила свою позицію щодо допомоги Україні.

А Лукашенко "похвалив" Зеленського: "Він все робить правильно". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини