Головна Новини Суспільство Війна з Росією Час має значення: Усик звернувся до Трампа із важливим проханням
commentss НОВИНИ Всі новини

Час має значення: Усик звернувся до Трампа із важливим проханням

Усик попросив Трампа використати свій вплив на Путіна і домогтися звільнення українських полонених

сьогодні, 11:25
Поділіться публікацією:

Український боксер Олександр Усик звернувся до відомого подкастера Джо Рогана з проханням передати його послання колишньому президенту США Дональду Трампу. Так, Усик закликав Трампа допомогти зі звільненням українських військовополонених, зокрема захисників Азовсталі.

Час має значення: Усик звернувся до Трампа із важливим проханням

Олександр Усик

"Дорогий Джо Роган, не міг би ти звернутися до Дональда Трампа, коли він з’явиться у твоєму подкасті: якщо пан президент настільки впевнений у своєму впливі на Путіна, чи міг би він негайно допомогти звільнити захисників Азовсталі й усіх українців з російського полону? Час має важливе значення. З повагою, Олександр", — написав Усик в своєму Твіттері.

При цьому відомо, що Олександр Усик активно долучається до благодійних ініціатив для підтримки України. Частину гонорару за бій з Тайсоном Ф'юрі він також передав на допомогу. Сам Ф'юрі пообіцяв спрямувати частину своїх доходів на підтримку ЗСУ.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що кандидат в президент США від Республіканської партії Дональд Трамп неодноразово вихвалявся тим, що він має вплив на кремлівського диктатора Володимира Путіна і навіть здатен припинити війну в Україні протягом 24 годин. За його словами, йому після перемоги на виборах нібито достатньо зателефонувати Путіну та президенту Володимиру Зеленському, яких він добре знає, щоб зупинити війну в Україні.

Також "Коментарі" розповідали, що кандидат у президенти США Дональд Трамп, який раніше пообіцяв підтримувати Україну в разі перемоги на виборах, знову заявив, що за його правління Росія не нападала на сусідні країни, включно з Україною. Окрім того, колишній президент висловив думку, що Путін розпочав планувати вторгнення після того, як США вивели свої війська з Афганістану у 2021 році.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини