Головна Новини Суспільство Війна з Росією Час грає проти Путіна. У ВР пояснили, на який крок пішов диктатор, щоб зміцнити переговорні позиції
commentss НОВИНИ Всі новини

Час грає проти Путіна. У ВР пояснили, на який крок пішов диктатор, щоб зміцнити переговорні позиції

У Росії підняли виплати військовим, але не тому, що ніхто не хоче йти на війну, у Путіна інша задумка

6 серпня 2024, 20:30 comments1334
Поділіться публікацією:

Багато лунає розмов про те, що в Росії закінчується військо, тому росіянам вже сьогодні сплачують 20 000 доларів тільки за підписання контракту. Проте народний депутат Ліза Богуцька каже, що з цього приводу має іншу думку.

Час грає проти Путіна. У ВР пояснили, на який крок пішов диктатор, щоб зміцнити переговорні позиції

Володимир Путін

"Зараз російська армія повільно, але наступає. По троху, але пре завдяки м'ясним штурмам. Вони не рахуються з втратами. Кожен день — мінус 1000, якнайменше. З такими шаленими втратами їм вдається просуватися на якісь 1-2 км. Путін розуміє, що час зараз не грає на нього. Саме тому, щоб просунутися скоріше і глибше, йому потрібно ще більше м'яса. Хай гине 2000 на добу, але темп просування стане в 1,5-2 рази швидше. І чим далі він зайде, тим міцніші в нього будуть переговорні позиції", — вважає Богуцька.

При цьому вона додала, що в Росії кажуть, що такі виплати їх військовим будуть існувати до кінця року.

"В це я вірю. Адже на початку наступного — новий американський президент після інавгурації почне діяти в межах своїх повноважень, що (вірогідно) абсолютно не корелюватиме з діями чинного президента. Тобто допомога Україні може стати набагато потужнішою і швидшою. Тому Путін готовий платити зараз. Думаю, що в вересні-жовтні ціна за життя "простого росіянина" може зрости ще вдвічі. Адже це не на довго і дуже потрібно саме до кінця цього року", — заявила Богуцька.

Тобто, за її словами, платять росіянам не тому, що ніхто не хоче йти воювати, а тому, що дуже потрібно. При цьому нардеп впевнена, що Путін таки набере собі нове військо.

"Російська глибинка з простими росіянами страждає через стихійні лиха. Більш за все в цьому році через прориви дамб, та затоплень. Їм не сплачують компенсацію. Максимально – 1000 доларів на людину. Замість всього втраченого майна. Що пропонують? Йти на війну за 20 000 доларів. "Обутий, одягнений, нагодований". Все що треба — виконувати накази командира. За 20 000 в російській глибинці можна купити два будинки замість втраченого одного. От і вся математика", — додала нардеп.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що диктатор Путін вдвічі збільшив виплату за відправку на війну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини