Час деокупації: Центр національного спротиву звернувся до українців

Центр, який був створений Силами Спеціальних Операцій закликає українців долучатись до руху спротиву.

Центр національного спротиву закликав мешканців тимчасово окупованих територій допомагати партизанам та долучатись до руху спротиву. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Центр національного спротиву, який був створений Силами Спеціальних Операцій задля навчання, координації й масштабування рухів спротиву окупації України.

У центрі звернулись до українців та вказують, що кожен може долучитись до підпілля для протистояння російській агресії і таким чином наблизити перемогу.

Установа закликає поширювати інформацію про пересування та розміщення російської техніки та військ. Завдяки таким повідомленням Сили оборони успішно знищують ворога.

Окрім того, у Центрі національного спротиву закликають долучатись до партизанських рухів, які діють на тимчасово окупованій території. Зокрема це стосується руху "Жовта стрічка", які стали лауреати Премії Сахарова у 2022 році, а також військового партизанського руху "Атеш", який був створений у вересні 2022 року українцями та кримськими татарами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російським військовим заборонили використовувати артснаряди кількох калібрів. Український спротив дізнався, що вони вибухають у російській техніці. Ймовірною причиною цього є корупція у Міноборони РФ.

Також "Коментарі" писав, що за інформацією партизанського руху "Атеш" стало відомо про бунт серед російських військових на тимчасово окупованих територіях. Мобілізовані росіяни, що раніше перебували в ув'язненні вбили своїх інструкторів, вкрали зброю та автомобіль.