Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Це свідома кривава тактика терору": Подоляк прокоментував ракетний удар РФ по Одеській області
commentss НОВИНИ Всі новини

"Це свідома кривава тактика терору": Подоляк прокоментував ракетний удар РФ по Одеській області

РФ не проводить "роботу над помилками" – для них це не помилка, - Подоляк

1 липня 2022, 11:52
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував нічні удари по Одеській області. Про це він написав на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Twitter.

"Це свідома кривава тактика терору": Подоляк прокоментував ракетний удар РФ по Одеській області

Михайло Подоляк назвав ракетні удари РФ на Одещині свідомим тероризмом.

"Одещина. Три ракети X-22. Житловий будинок, дві бази відпочинку. 18 загиблих, двоє дітей. РФ не проводить "роботу над помилками" – для них це не помилка. Це свідома кривава тактика терору: навмисні хаотичні обстріли та масові жертви. Україна потребує систем ПРО – мають захистити людей", — пише Михайло Подоляк.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що окупанти вдарили в 9-поверхівку на Одещині: кількість жертв зросла в рази. Росіяни потрапили до багатоповерхівки та санаторію, де були діти. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що скільки вже загинуло громадянських українців із лютого: розповіли в ООН. В ООН розповіли, скільки громадян виїхало з країни, рідних населених пунктів, скільки вже загинуло. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що Росія відправляє в Україну стару військову техніку з найвіддаленіших регіонів. Росія проводить заходи у відповідь по всій території країни, включаючи найвіддаленіші регіони. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що без квитків хотіли летіти до Британії: пасажири стусанами виганяли з літака росіян. Двоє росіян нелегально потрапили в літак, який прямував з Мексики до Великобританії. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини