Головна Новини Суспільство Війна з Росією Це призведе до окупації усієї Луганської області: у британській розвідці попередили про загрозу
commentss НОВИНИ Всі новини

Це призведе до окупації усієї Луганської області: у британській розвідці попередили про загрозу

На Донбасі Україна зберігає ефективне командування силами, але Росія досягла деяких локальних успіхів на Луганщині

24 травня 2022, 09:50 comments4640
Поділіться публікацією:

Росія посилює масований наступ на Донбасі. Якщо ж російським військам вдасться захопити Сєверодонецький "карман", то є дуже велика ймовірність, що росіяни зможуть взяти під контроль усю Луганську область. Як інформує портал "Коментарі", про це повідомляється в оновленому звіті британської розвідки з російського вторгнення в Україну.

Це призведе до окупації усієї Луганської області: у британській розвідці попередили про загрозу

Мапа бойових дій в Україні. Фото: британська розвідка

При цьому у британській розвідці зазначають, незважаючи на те, що Кремль кидає на захоплення Луганщини основні сили – це лише частина мети російської армії на Донеччині. Насправді росіяни хочуть захопити Донбас у значно більших межах.

У Міноборони Британії зазначають, що російські війська намагаються посилювати масований наступ, щоб взяти в кільце Сєверодонецьк, Лисичанськ та Рубіжне. Окупація цих міст є пріоритетом для росіян. Північну та південну осі цієї операції поділяють майже 25 км території, на якій сьогодні є позиції українських захисників.                                                                                                                                                                  

У Британії вважають, що росіяни не зуміли оперативно просунутися на Донбасі, бо українські війська дуже добре окопалися та твердо зайняли оборонні позиції. Завдяки ефективній обороні ЗСУ досі контролюють фронт, посідають впевнені позиції.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський озвучив прогноз, що найближчі тижні війни в Україні будуть дуже непростими.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Рамштайн-2 та пекло для РФ на полі бою: які підсумки засідання антипутінської коаліції.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини