Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Це їхній фірмовий почерк". Експерт розповів, чого ще очікувати від росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

"Це їхній фірмовий почерк". Експерт розповів, чого ще очікувати від росіян

Попри великі втрати, у Росії залишається достатньо ресурсів для продовження війни

1 березня 2024, 00:45
Поділіться публікацією:

Кожний наступний проміжок війни "професіоналізує" російську армію та дає їй силу здійснювати перманентну мобілізацію людського, економічного та інформаційного ресурсу, пише у соціальній мережі політтехнолог Олег Постернак.

"Це їхній фірмовий почерк". Експерт розповів, чого ще очікувати від росіян

РФ зберігає чималий мобілізаційний потенціал. Фото з відкритих джерел

"Це їхній фірмовий історичний почерк, сформований ментальними традиціями та структурою державної надбудови, яка в критичні моменти стає мегаресурсною машиною. Північна війна XVIII ст. чи наполеонівський похід — як приклад. Німецько-радянська війна 1940-х — теж саме", — наголосив політтехнолог.

Олег Постернак відзначив, що на тлі потенціалу РФ українці роблять фатальну помилку, коли на радість ворогу копаються у своїх ситуативних невдачах в пориві аутоагресії чи пацифістської аскези.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що якщо Україна програє війну РФ, диктатор Володимир Путін не зупиниться та нападе на країни НАТО, заявив на слуханнях Комітету з питань збройних сил Палати представників очільник Пентагону Ллойд Остін. "Якщо Путін досягне успіху в Україні, він не зупиниться. Путін продовжить більш агресивні дії в регіоні. А інші автократи в усьому світі будуть дивитися на це і будуть заохочені тим фактом, що це сталося і що ми не змогли підтримати демократичну державу", — наголосив глава Пентагону.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що під час боїв в Авдіївці та за межами міста російська армія застосовує різне озброєння і тактику, розповів заступник командира Третьої окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. За словами офіцера ЗСУ, ворог постійно адаптується, шукає різні шляхи та при цьому традиційно не береже особовий склад.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини