Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Бусифікація" в Україні: начальник Одеського ТЦК виступив з заявою
commentss НОВИНИ Всі новини

"Бусифікація" в Україні: начальник Одеського ТЦК виступив з заявою

Начальник Одеського ТЦК повідомив про зменшення кількості випадків так званої "бусифікації" під час мобілізації в Україні.

сьогодні, 14:55
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Випадків "бусифікації" українців стало менше, а працівники ТЦК діють у межах своїх обов’язків та повноважень, заявив начальник Одеського обласного територіального центру комплектування Юрій Пуйко. 

"Бусифікація" в Україні: начальник Одеського ТЦК виступив з заявою

Процес "бусифікації". Фото з відкритих джерел

Керівник Одеського ТЦК Юрій Пуйко заявив, що працівники військкоматів під час заходів оповіщення населення щодо мобілізації діють у межах своїх правил. Крім того, за його словами випадків "бусифікації" стало значно менше. 

"Що стосується поведінки військовослужбовців, військовослужбовці ТЦК діють в межах своїх правил, в межах своїх обов’язків і в межах своїх повноважень", – сказав Пуйко.

Юрій Пуйко відзначив, що попри існування негативних новин щодо ТЦК, є також і позитивні відгуки про їх роботу. За словами начальника Одеського ТЦК, люди, які знімають конфлікти з представниками територіальних центрів комплектування роблять це на замовлення.  

Пуйко також наголосив, що велика кількість особового складу військкоматів — це військовослужбовці, які повернулись з фронту, зокрема і ті, хто отримав поранення. Пуйко вважає, що ці військові мають відчуття несправедливості.

"Але існує проблематика щодо повернутих людей з фронту. У нас зараз приблизно 90% особового складу ротохорони це ті військовослужбовці, які пройшли війну, пройшли фронт і прийшли до нас з бойових підрозділів, прийшли до нас покаліченими, пораненими і в яких існує в душі закладене почуття несправедливості", — сказав начальник Одеського обласного територіального центру комплектування.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що названі дві області, де зафіксовано найбільше порушень з боку працівників ТЦК.

Також "Коментарі" писали про чоловіка, який відмовся йти в армію через релігійні погляди. Що вирішив суд.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини