Головна Новини Суспільство Війна з Росією Бункер не врятує, - політтехнолог про реалізм удару по Кремлю
commentss НОВИНИ Всі новини

Бункер не врятує, - політтехнолог про реалізм удару по Кремлю

США можуть знищувати бункерні споруди глибиною до 2 тис. метрів, що може призвести до ліквідації Путіна

28 грудня 2022, 15:15
Поділіться публікацією:

Окремі висловлювання щодо удару по Кремлю звучали ще пів року тому, коли Російська Федерація розпочала ядерний шантаж і зараз тема ліквідації Путіна знову на слуху. Про це нагадав в ефірі телеканалу FREEДОМ політтехнолог Тарас Загородній, пишуть "Коментарі".

Бункер не врятує, - політтехнолог про реалізм удару по Кремлю

Бункер Путіна не врятує

“Я думаю, що це не жарт. Попередження, що буде завдано удару безпосередньо по Кремлю і Путіну було пів року тому, коли постало питання про ядерний шантаж. Тоді американці неформальними каналами попередили, що будь-які спроби удару по НАТО або по інших об’єктах, насамперед на території НАТО, матимуть наслідки. А це удар був психологічний, тому що Путін сподівався, що він там відсидиться в бункері та що все в нього буде добре, і він цим блефуватиме. А тут вони знайшли його слабку річ — Путін таки не хоче вмирати, і це дало свій ефект”, — каже Загородній.

Він зазначив, що США вже мають озброєння, які можуть знищувати бункерні споруди глибиною до 2 тис. метрів, а бункер Путіна, який був побудований ще за радянських часів, становить приблизно 300-400 метрів.

За словами Загороднього, в Америці готові у випадку ядерного удару впродовж доби знищити Чорноморський флот РФ, а також військові об’єкти російської армії на окупованій території України, а можливо й Білорусі та Росії.

Політтехнолог упевнений, що в США не бояться ядерної війни, а Росія, своєю чергою, зазнає приниження за приниженням, маючи на увазі удари по бухті Севастополя та військових аеродромів. Окрім того, ніхто у відповідь на ядерний шантаж не погрожував містам чи мирним об’єктам, а говорять конкретно про місце укриття "вождя" країни-терористки.

Загородній додав, що стався демонстративний розвал російської армії, як з’ясувалося на полі бою в Україні, вона виявилася безпомічною. Також стало зрозуміло, що між Ростовом і Москвою РФ практично немає ППО.

Як писали раніше "Коментарі", президент Російської Федерації Володимир Путін як і будь-який авторитарний лідер має мережу з кількох бункерів, де переховується від пандемії та можливих ракетних, ядерних ударів чи протестів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини