Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов заявив про успішну операцію в Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов заявив про успішну операцію в Криму

Українська розвідка відреагувала на вибухи на військових складах у Криму.

19 липня 2023, 09:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Керівник головного управління розвідки України Кирило Буданов відреагував на ранкові вибухи в окупованому Криму. За його словами українські спецпідрозділи провели успішну операцію на півострові. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram Буданова.

Буданов заявив про успішну операцію в Криму

Керівник ГУР Кирило Буданов. Фото з відкритих джерел

Вранці, 19 липня підконтрольні Кремлю ЗМІ на території Криму сповістили про удари по військовому полігону. Згідно з інформацією російських ЗМІ атака завдана трьома повітряними об’єктами, однак невідомо, чи удари були здійснені безпілотниками або ракетами.

Керівник ГУР Кирило Буданов відреагував на ці повідомлення.

"Проведено успішну операцію в окупованому Криму. Ворог приховує масштаби завданих збитків і кількість втрат у живій силі", — написав Буданов.

Голова української розвідки подякував українським патріотам за додаткову інформацію та відео про успішну спільну роботу ГУР та ЗСУ.

Серія вибухів була зафіксована на Старокримському полігоні біля села Кринички у Кіровському районі Кримського півострова. Окупаційна влада Криму сповістила, що через вибухи на полігоні було евакуйовано близько двох тисяч людей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 17 липня на Кримському мості стались вибухи. Кремль відреагував та звинуватив Україну у терористичних діях. На інцидент також відповів колишній президент РФ Дмитрій Медведєв, який пригрозив атаками по цивільних в Україні.

Також "Коментарі" писали, що один з найбільших союзників Росії не погодився визнати Крим і Донбас частиною територій Російської Федерації та розкритикував РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини