Буданов розповів, чим відповість Путін на наступні удари по Кримському мосту

Глава української розвідки каже, що Путін навряд чи зможе відповісти на ці атаки

Україна не припиняла і не збирається припиняти завдавати прицільних ударів по Кримському мосту. Це факт. Також фактом є те, що такі атаки на незаконну споруду на території України продовжуватимуться регулярно. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю виданню "TheDrive" зробив керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

"Питання не в тому, будемо ми атакувати чи не будемо. Ми робимо це регулярно, тому ми закінчимо. Це лише питання часу", - заявив Кирило Буданов про атаки на Кримський міст.

Журналісти поцікавилися у головного розвідника України, якою буде реакція російського диктатора Володимира Путіна, адже той постійно погрожує катастрофічними наслідками для України та всього Заходу за такі удари. На це голова української розвідки відповів: "А що зробить Путін? Він знову засмутиться. Що він може зробити?".

Варто зазначити, що Кримський міст виконує головну логістичну функцію між РФ та окупованим Кримом. По ньому постійно наносяться удари, а його конструкція зазнає пошкоджень.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Україна значно активізувала удари по Криму. Останнім часом прилітало до Верхньосадового під Севастополем, де розташований запасний командний пункт Чорноморського флоту РФ. Завдано потужного удару по аеродрому "Саки". У п'ятницю, 22 вересня, удару було завдано безпосередньо по штабу Чорноморського флоту окупантів у Севастополі. Про що свідчить таке посилення атак на кримському напрямі? До чого це може спричинити? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Криму ніч пройшла тривожно: вибухи було чути одразу у кількох містах.