Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов про смерть Пригожина: немає жодного доказу
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов про смерть Пригожина: немає жодного доказу

Керівник ГУР Кирило Буданов стверджує, що доказів про смерть Пригожина немає.

21 січня 2024, 13:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Очільник Головного управління розвідки України Кирило Буданов заявив, що немає перевірених доказів щодо смерті лідера ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю керівника ГУР для видання Financial Times.

Буданов про смерть Пригожина: немає жодного доказу

Кирило Буданов про смерть Пригожина. Фото з відкритих джерел

Під час розмови Кирило Буданов зауважив, що не "поспішає з висновками" про смерть Євгена Пригожина. Український розвідник пояснює, що російська влада заперечує причетність до можливого вбивства очільника ПВК "Вагнер" та вказує нібито на експертизу, яка довела загибель Пригожина. Проте, Буданов наголошує, що тіло російського бойовика так і не було показано публіці.

"Я не кажу, що він не помер або що він мертвий. Я кажу, що немає жодного доказу того, що він мертвий", — пояснив Буданов.

Також очільник ГУР відреагував на чутки про розформування "Групи Вагнера". За словами Буданова, це угрупування бойовиків досі існує.

Нагадаємо, що 23 серпня у Тверській області на території РФ розбився літак з керівництвом ПВК "Вагнер", зокрема і Євгенієм Пригожиним. Це сталось за два місяці після бунту Пригожина та його походу на Кремль, який потім був скасований. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Путіна відреагували на версію про те, що ФСБ стоїть за вбивством Пригожина.

Також "Коментарі" писали, що військовий експерт Олександр Коваленко розповів, що Путін можливо переймається зростанням сили одного зі своїх міністрів, який має амбіції стати президентом Росії. За його словами цей російський міністр може бути більш небезпечним для президента РФ ніж Євгеній Пригожин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини