Буданов пояснив, чому про поверненням Криму питання вже не обговорюється

Глава ГУР наголосив, що Україна має повернутися до кордонів 1991 року, а думка людей, які з цим не погоджуються, українців не цікавить

Немає питань та дискусій щодо питання про повернення Україною Криму. Україна поверне контроль над півостровом, а той, хто сумнівається у цьому – сумнівається у світопорядку та статуті ООН, встановленого після Другої світової війни. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "LIGA.net" повідомив начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

Щодо методів повернення тимчасово окупованого Криму, то ця українська територія буде повернена комбінованим шляхом – військовою силою та дипломатією, упевнений Кирило Буданов.

Головний розвідник країни зазначив, що він справді неодноразово чув заяви деяких західних політиків про те, що Крим є "червоною лінією" та виключно дипломатичною історією. Кирило Буданов висловив з цього приводу свою думку, зазначивши, що неможливо сьогодні повернути Крим, задіявши виключно дипломатичні важелі. Тому анексований півострів буде повернуто комбінованим шляхом: і силою, і дипломатією.

"Без сили нічого не буде. Наші підрозділи зайдуть туди (Ред. - Крим) зі зброєю в руках", - упевнений Кирило Буданов.

Зазначимо, історія з окупацією Криму триває з 2014 року, коли Росія розпочала збройну агресію проти України, ввівши свою армію на Кримський півострів і проголосивши там свою владу.

Читайте також на порталі "Коментарі" - російський окупант визнав, що Путіну начхати на проблеми армії (аудіоперехоплення ГУР).

Також видання "Коментарі" повідомляло – Росія досі чекає від Ірану замовлені ракети: Кирило Буданов розповів, чому Тегеран тягне.